Skip to main content
Til toppen

Infosenter

 

Stålprofil AS 

Stålprofil er en grossist, forhandler og produsent innen byggebransjen med hovedvekt på produkter relatert til blikkenslagere, taktekkere, ventilasjonsmontører, ventilasjonsentrepenører og byggevarer. Hovedmarkedet vårt er Vestfold, Buskerud og Telemark hvor vi har faste kjøreruter. Vi leverer også til andre deler av landet i samarbeid med våre landsdekkende fraktleverandører.

Stålprofil ble etablert i 1984 med en filosofi om å være en totalleverandør til blikkenslagere og entreprenører. I 1987 flyttet Stålprofil inn i dagens lokaler for lager og administrasjon. I 1989 startet vi produksjon av ventilasjonsrør. For bedre lagring av rør og krav til renhet ble en ny hall bygget i 2000. I 2006 kjøpte vi enda en spiromaskin for å øke effektiviteten. I 2011 bygget vi på 1000m2 til for lager og har i dag nærmere 4000m2 under tak.

 

Stålprofil Sør AS

Stålprofil Sør AS ble etablert på Hortemo i Songdalen kommune mars 2007 og har siden den gang jobbet mot å være en totalleverandør til blikkenslagere og entreprenører. Hovedmarkedet vårt er Aust og Vest Agder hvor vi har faste kjøreruter. Vi leverer også til andre deler av landet ved forespørsel.

Siden etableringen i 2007 har vi ekspandert ganske kraftig. Vi startet smått i den røde garasjen på Hortemo før vi etter hvert flyttet videre til Mjåvann industriområde vest for Kristiansand. Her har vi vært flere plasser før vi til slutt i november 2013 flyttet inn i nye flotte lokaler. Her har vi 900m2 med godt utnyttede lagerlokaler samt stort uteareal for mottak og utlevering av varer.

 

 

Lenker
Min side