Skip to main content
Til toppen

Orion ATV-K-TA avtrekk Ral 9003

Fra: inkl. mva.

Orion-ATV er en kvadratisk avtrekksventil med toppanslutning for montasje i systemhimling

Orion-ATV-T

Orion-ATV er en kvadratisk avtrekksventil med toppanslutning for montasje i systemhimling. 


Utførelse

Orion-ATV har demonterbar frontplate, standard mønster i fronten er kvadratisk, sirkulært mønster kan leveres som spesial. Ventilkroppen leveres med toppanslutning som standard, alternativt med sideanslutning. Standard himlingsvariant er type TA som er tilpasset T-profilhimling, men kan leveres i alternative himlingsvarianter, type: DC, DG, DS og EK, se figur 2 og bestillingskode. 


Orion-ATV med Luna plenumskammer

Luna plenumskammer anbefales benyttet for å gi bedre lyddemping, samt regulerings- og målemulighet. Luna er et rektangulært kammer med demonterbart spjeld som gir tilgang til anslutningskanal. Spjeldet låses i ønsket posisjon.


Utførelse

Plenumskammeret Luna har spjeld og måleuttak for innregulering. Kammeret er isolert med en lydabsorbent i polyester og kan leveres med én eller to dimensjonsforandringer mellom inn- og utløp. Kammeret kan også leveres med utvendig kondensisolering. Lavbyggende utførelse [UI] er også tilgjengelig, denne utførelsen gir en kapasitetsreduksjon på ca. 20 %. Avstanden mellom ventil og kammer kan økes med inntil 35 cm uten at vaier og måleslange må forlenges.


Orion-ATV-S

Orion-ATV-S er en kvadratisk avtrekksventil med sideanslutning for montasje i systemhimling.                                                                   

Orion-ATV-S er ikke utstyrt med måleuttak, innreguleres med f.eks. VAV foran enheten.


Utførelse

Orion-ATV-S har demonterbar frontplate, standard mønster i fronten er kvadratisk, sirkulært mønster kan leveres som spesial. Ventilkroppen leveres komplett med ventil og kammer. Standard himlingsvariant er type TA som er tilpasset T-profilhimling, men kan leveres i alternative himlingsvarianter, type: DC, DG, DS og EK, se figur 6 og bestillingskode. 

 

Materiale og overflatebehandling

Front, himlingsplate og ventilkropp er produsert i stål. Anslutningen på ventilkroppen har påmontert EPDM gummipakning. Innfestingspunktene i ventilkroppens hjørner er produsert i plast som har innmonterte holdemagneter. Hele ventilen er innvendig og utvendig lakkert i RAL 9003 - glans 30. Andre farger kan leveres på forespørsel.

Luna leveres i galvanisert utførelse, innvendig isolert i fire sider med lydabsorbent i polyester. Anslutningen har EPDM gummipakning.


Orion-ATV-S

Front, himlingsplate og kammer er produsert i stål. Anslutningen på ventilkroppen har påmontert EPDM gummipakning. Kammeret leveres innvendig isolert med en lydabsorbent i polyester. Innfestingspunktene i ventilkroppens hjørner er produsert i plast som har innmonterte holdemagneter. Front og ventilkropp er innvendig og utvendig lakkert i RAL 9003 - glans 30. Kammeret leveres i galvanisert utførelse. Andre farger kan leveres på forespørsel.

Lenker
Min side