Skip to main content
Til toppen

Boligkammer JBV(Ventil)+BVK-R (Rett) Ral 9003 glans 30

Fra: inkl. mva.

Ventilene er konstruert for komfortventilasjon. Rett anslutning på kammer.

JBV
Ventilene er konstruert for komfortventilasjon av alle typer boliger der balansert ventilasjon blir installert, for eksempel ved nybygg eller ved rehabilitering av boligblokker. De er tilpasset for standard veggtykkelse med stålstender og enkel gipsplate på begge sider. 


Utførelse

Den rektangulære ventilen JBV, består av to deler, montasjeramme med påstikk for tilluftkanal, og løs ventilfront. Ventilfronten festes uten bruk av verktøy, og er enkelt demonterbar for rengjøring etc. Ventilfronten har separate spor for reguleringsvaier og måleslange.


JBV med BVK kammer

BVK plenumskammer anbefales benyttet for å gi bedre lyddemping, samt regulerings- og målemulighet. BVK er et rektangulært kammer med demonterbart lydabsorbent og spjeld som gir tilgang til anslutningskanal. Spjeldet låses i ønsket posisjon. 


Utførelse

BVK finnes i to utførelser, rettløp og vinkelutførelse. Lydabsorbenten demper eff ektivt støy og avgir ikke materialfiber til omgivelsene. Absorbenten er uttagbar for rengjøring. Plenumskammeret har vaieroperert spjeld, og måleuttak for innregulering.

Materiale og overflatebehandling

Ventildelene består av galvanisert stålplate. Overflaten er lakkert standard hvit RAL 9003 - glans 30.


JBV med BVK kammer

BVK leveres i galvanisert utførelse, lydabsorbent i polyester. Anslutning har EPDM gummipakning.

Lenker
Min side