Til toppen

Zink

VM Zink/Umicore Takrennesystem

Overflater:

Rennetypene fås med 3 forskjellige overflater: ZINC NATUR (blank zink), QUARTZ-ZINC, og ANTHRA-ZINC. Zink er et naturlig materiale og patineres gradvis. De 3 overflatene kan med deres farger fremheve kontraster, samle helhetsinntrykket og styrke både utseende og tyngde i arkitekturen. Med de mange muligheter, er det skapt sikkerhet for å finne en helt personlig løsning i særklasse. For mer informasjon se websiden www.vmzinc.dk/content.asp

Lagerført har vi et komplett rennesystem i 125 mm og 150 mm, med 76mm nedløpssystem til dette. Dette lagerføres i Blank zink og Quartz zink. I Anthra zink lagerføres renner i 125mm med tilhørende 80mm nedløpssystem.

RHEINZINK ® – Takrennesystem – Materialvalg for fremtiden.
Blank vals og forpatinert blå grå (skaffes på 1-2 dager)

Topp kvalitet er en av grunnene til at RHEINZINK ® i dag nyter en internasjonal anerkjennelse for sine tak, fasade takrennesystem.  Avgjørende for dette er ikke bare den høyverdige titanlegeringen og det vedlikeholdsfrie materialet men også de økende krav innen byggebransjen har ført til at RHEINZINK ® underkaster seg enda strengere krav til kvalitets- og miljøsertifiseringer. Med merket QUALITY ZINK  gitt av TUV Rheinland og sertifiseringen etter NS EN 9001 oppfyller RHEINZINK ® de høyeste kvalitetskriterier og er dermed igjen et forbilde for kvalitet.

For mer informasjon se webside  : https://www.rheinzink.com/countries/no/