Skip to main content
Til toppen

Tilluftsventil TLK-L Bak Ral 9003

inkl. mva.

TLK er en rektangulær tilluftsventil for veggmontasje

ANVENDELSE

TLK er en rektangulær tilluftsventil for veggmontasje som bl.a egner seg spesielt godt som bakkantinnblåsning i kontorrom. Gjennom valg av frontplatemønster kan de fleste romtyper få innblåsningsmønster som er tilpasset størrelse, bredde, innredning, belysningsplassering etc. 


Utførelse

TLK har tre forskjellige demonterbare frontplater, to med LØVperforering for kort og lang kastelengde (K og L), og Opus-dyser for variabelt spredningsmønster (V). Det er justerbar montasje- ramme mellom kammer og front for tilpasning til veggtykkelse. Kammeret har demonterbart spjeld, måleuttak og lydabsorbent i polyester. Det kan leveres med anslutning i bakkant eller i siden.

 

Materiale og overflatebehandling

Ventilfrontene K og L er produsert i stål og lakkert i RAL 9003 - glans 30. Andre farger leveres på forespørsel. Ventilfronten V har Opus-dyser i ABS-plast, er produsert i stål og lakkert i RAL 9003 - glans 30. Som spesial kan svart RAL 9005 og aluminium RAL 9006 leveres. Andre farger kan også leveres, men da uten mulighet for justering av dysene. Kammeret leveres i galvanisert utførelse, innvendig isolert med en lydabsorbent i polyester. Anslutningen har EPDM gummipakning.

Lenker
Min side