Skip to main content
Til toppen

TLG-LØV tilluftsventil Ral 9003

Fra: inkl. mva.

TLG-LØV er en sirkulær tilluftsventil for montasje i fast himling

 

TLG-LØV er en sirkulær tilluftsventil for montasje i fast himling. TLG-LØV har meget god induksjon og egner seg for både konstant og variabel luftmengde.


Utførelse

TLG-LØV har frontplate med LØV-perforering og justerbar spaltehøyde.

TLG-LØV med Luna plenumskammer

Luna plenumskammer anbefales benyttet for å gi bedre lyddemping, samt regulerings- og målemulighet. Luna er et rektangulært kammer med demonterbart spjeld som gir tilgang til anslutningskanal. Spjeldet låses i ønsket posisjon. 


Utførelse

Plenumskammeret Luna har spjeld og måleuttak for innregulering. Kammeret er isolert med en lydabsorbent i polyester og kan leveres med én eller to dimensjonsforandringer mellom inn- og utløp. Kammeret kan også leveres med utvendig kondensisolering [I]. Lavbyggende utførelse [UI] er også tilgjengelig, denne utførelsen gir en kapasitetsreduksjon på ca. 20 %. Avstanden mellom ventil og kammer kan økes med inntil 35 cm uten at vaier og måleslange må forlenges.

Materiale og overflatebehandling

Ventilen er produsert i stål og har EPDM gummipakning på anslutningen. Hele ventilen er innvendig og utvendig lakkert i RAL 9003 - glans 30. Andre farger leveres på forespørsel.

Luna leveres i galvanisert utførelse, innvendig isolert i fire sider med en lydabsorbent i polyester. Anslutningen har EPDM gummipakning.

Lenker
Min side