Til toppen

Problemløsern 100mm 75-125mm

Produktnummer: 0207-203
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: st

inkl. mva.

Ventilasjonslange fleksibel med justerbar diameter fra 75mm-125mm. Problemløser'n er et fleksibelt rør som har justerbar diameter. Det er et typisk «allround» -produkt som kan brukes til å koble sammen nåværende rør eller som komplett røranlegg.Problemløser'n blir distribuert gjennom vårt forhandlernettverk bestående av blant annet Flexit, Biltema(multipipe) med flere. 

Problemløsern er tilpasset både profesjonelle entreprenører, samt privatmarkedet. Ofte blir Problemløser'n brukt til små, men viktige oppgaver, som å lede vann ut fra takrenner. Andre aktuelle bruksområder er som overgang mellom eldre/ukurante rør, lufting og ventilasjon, reparasjoner midt på rør, eller for å lede rør forbi hindringer eller høydeforskjeller i grøft og terreng. Røret er skjøtbare med hverandre.

Røret er fleksibelt og kan bøyes slik du selv ønsker. På denne måten kan det enkelt legges rundt hindringer, samtidig som diameteren er justerbar. Det betyr at røret vil fungere som en skjøtemuffe dersom du kobler det til nåværende rør og strammer til. Ingen slangeklemmer eller annet festemateriell behøves.