Skip to main content
Til toppen

PREFALZ P.10 0,7mm x 650mm Zinkgrå

Produktnummer: 1035-055
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: st
inkl. mva.

Egenvekt på 1,89 kg/m2. Forbruk: ca 2,2kg/m2. Vekt per coil: ca 60kg. Nærmeste RAL: 7030

Prefalz® tar i bruk aluminiumens naturlige fordelaktige egenskaper og videreforedler disse for optimal ytelse i byggapplikasjoner. Det være seg formbarhet, styrke eller bestandighet, er komposjonen av disse nøye definert og ivaretatt av aluminiumlegering og lakkvalitet.

Formbarhet: Et duktilt og fleksibelt material som er enkelt å forme etter arkitektens ønsker, enten det er dobbel falsing, skivetekking eller kledning av komplekse utforinger. Det kreves heller ingen forvarming av materialet ved lav arbeidstemperatur. Prefalz® kan bearbeides uten problem ned til 0 grader C.

Vekt/styrke: Med legering EN AW-3005-H41 har Prefalz® god mekanisk styrke samtidig som det er et lett metall. Egenvekt på 1,89 kg/m2 skaper lettere tak og fasader, samtidig som stivhet og styrke er ivaretatt.

Bestandighet: Prefalz® P.10 har utmerket farge-, glans- og korrosjonsbestandighet, egnet for det norske klimaet. Strukturlakken er robust samtidig som den er fleksibel, hvilket gjør den ideell for bearbeiding. Miljø: Lettvekt = mindre miljøavtrykk. 100 % resirkulerbart. Ikke brennbar! A1 ref. EN 13501

Effektivt: Gitt dens vekt og bearbeidingsvennlighet, er Prefalz® enkel å bearbeide, håndtere og montere på tak og fasader sammenlignet med andre metaller. Det muliggjør utføring av prosjekter raskere!

Lenker
Min side