Skip to main content
Til toppen

HPS Ral 9002 1250x2500x06 Antikk Hvit 

Produktnummer: 0930-0092
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: st
inkl. mva.

Colorcoat HPS200 Ultra® har blitt utviklet for å yte også i et krevende miljø – både inne og ute. Produktet har vært gjenstand for omfattende naturlig og akselerert testing, ofte langt utover det som kreves i henhold til aktuelle standarder. Colorcoat HPS200 Ultra® benyttes I et bredt spekter av industrielle og kommersielle bygninger, og faktiske eksempler gir ytterligere bevis for produktets suverene holdbarhet og ypperlige egenskaper.

Ypperlige testresultater betyr at Colorcoat HPS200 Ultra® er klassifisert som et CPI5 produkt I henhold til EN 10169:2010. Dette er den høyeste klassifiseringsgraden for korrosjonsbeskyttelse for interne miljøer og betyr at Colorcoat HPS200 Ultra® egner seg for de mest krevende interne miljøer som for eksempel svømmebassenger, kloakkrenseanlegg, kraftverk, energigjenvinnings- og prosessanlegg. Dagens superholdbare Colorcoat HPS200 Ultra® leveres med omfattende garantier og kan tilby en bærekraftig løsning for det totale bygget når levetid og holdbarhet er avgjørende.

Uovertruffen korrosjonsbeskyttelse

Colorcoat HPS200 Ultra® anvender det enestående og utprøvde Galvalloy® metallbelegget fra Tata Steel. Galvalloy® er en spesiell legering av 95% Sink (Zn) og 5% Aluminium (Al), i samsvar med EN 10346:2009. Dette forholdet i Galvalloy® mellom sink og aluminium er nøye utviklet og gir en kombinasjon av sterkere barriere og bedre beskyttelse sammenlignet med konvensjonelle varmforsinkede belegg, foruten uovertruffen korrosjonsbeskyttelse, selv på klippekantene.

  • Optimalisert Galvalloy® metallbelegg for ypperlig korrosjonsbestandighet og kantbeskyttelse.
  • Overgår kravene i Ruv4 og RC5 som ifølge EN 10169:2010 beviser fremragende farge- og glansbestandighet og korrosjonsbeskyttelse.
  • Leveres med Scintilla®-pregning som ekthetsgaranti fra Tata Steel.
  • Produsert i Storbritannia for et lavere karbonutslipp og sertifisert til BES 6001-standard for ansvarlig innkjøp.
  • Confidex®-Garanti i opp til 40 år for værsiden på industrielle og kommersielle bygninger, uten behov for inspeksjon eller vedlikehold for at garantien skal være gyldig.
  • Automatisk garanti via systemleverandøren – for standard tak- og veggkledning, beslagsarbeider etc. som er utenfor omfanget av Confidex®-Garantien.
  • Overgår kravene i CPI5 som iflg. EN 10169:2010 bekrefter ypperlig korrosjonsbeskyttelse brukt i interne miljøer.
  • Standard dimensjoner er tilgjengelige med kort produksjonsledetid.
  • BBA-sertifisert for holdbarhet på minst 40 år.
  • Fullt resirkulerbart.
Lenker
Min side