Skip to main content
Til toppen

Orion-LØV-TA Tilluftsventil RAL 9003

Fra: inkl. mva.

Orion-LØV er en kvadratisk tilluftsventil for montasje i systemhimling

 

Orion-LØV er en kvadratisk tilluftsventil for montasje i systemhimling. Orion-LØV har meget god induksjon og egner seg for både konstant og variabel luftmengde.


Utførelse

Orion-LØV har demonterbar frontplate med LØV-perforering, rotasjons-mønster er standard. Standard himlingsvariant er type TA som er tilpasset T-profilhimling, men kan leveres i alternative himlingsvarianter, type: DC, DG, DS og EK, se figur 2 og bestillingskode.                               

Ventilfronten kan leveres med integrert bevegelsesføler eller bevegelse/

temperaturføler. Bevegelse/temperaturføler skal kun brukes sammen med X-AIRCONTROL. Produktblad for bevegelsesføler og bevegelse/temperaturføler finner du på  hjemmeside: www.trox.no


Orion-LØV med Luna plenumskammer

Luna plenumskammer anbefales benyttet for å gi bedre lyddemping, samt regulerings- og målemulighet. Luna er et rektangulært kammer med demonterbart spjeld som gir tilgang til anslutningskanal. Spjeldet låses i ønsket posisjon.


Utførelse

Plenumskammeret Luna har spjeld og måleuttak for innregulering. Kammeret er isolert med en lydabsorbent i polyester og kan leveres med én eller to dimensjonsforandringer mellom inn- og utløp. Kammeret kan også leveres med utvendig kondensisolering. Lavbyggen de utførelse [UI] er også tilgjengelig, denne utførelsen gir en kapasitetsreduksjon på ca. 20 %. Avstanden mellom ventil og kammer kan økes med inntil 35 cm uten at wire og måleslange må forlenges.

Materiale og overflatebehandling

Front, himlingsplate og ventilkropp er produsert i stål. Anslutningen på ventilkroppen har påmontert EPDM gummipakning. Innfestingspunktene i ventilkroppens hjørner er produsert i plast som har innmonterte holdemagneter. Hele ventilen er innvendig og utvendig lakkert i RAL 9003 - glans 30. Andre farger kan leveres på forespørsel.

Luna leveres i galvanisert utførelse, innvendig isolert i fire sider med lydabsorbent i polyester. Anslutningen har EPDM gummipakning.

Lenker
Min side