Skip to main content
Til toppen

LØV-A avtrekksventil Ral 9003

Fra: inkl. mva.

LØV-A AVTREKKSVENTIL

LØV-A

LØV-A er en sirkulær avtrekkssventil for montasje i himling. Den kan monteres i fast himling.

Utførelse
LØV-A har demonterbar frontplate med perforering.

 

LØV-A MED LUNA PLENUMSKAMMER

Luna plenumskammer anbefales benyttet for å gi bedre lyddemping, samt regulerings- og målemulighet. Luna er et rektangulært kammer med demonterbart spjeld som gir tilgang til anslutningskanal. Spjeldet låses i ønsket posisjon.


Utførelse

Plenumskammeret Luna har spjeld og måleuttak for innregulering. Kammeret er isolert med en lydabsorbent i polyester og kan leveres med én lik eller en dimensjon opp mellom inn- og utløp, se tabell 4. Kammeret kan også leveres med utvendig kondensisolering. Lavbyggende utførelse [UI] er også tilgjengelig, denne utførelsen gir en kapasitetsreduksjon på ca. 20 %. Avstanden mellom ventil og kammer kan økes med inntil 35 cm uten at wire og måleslange må forlenges.

 

BESKRIVELSE

LØV-A

Materiale og overflatebehandling

Ventilfronten er produsert i stål. Ventilkroppen er i aluminium med påmontert EPDM gummipakning på anslutningen. Hele ventilen er innvendig og utvendig lakkert i RAL 9003 - glans 30. Andre farger leveres på forespørsel. 

 

LØV-A MED LUNA PLENUMSKAMMER

Materiale og overflatebehandling

Luna leveres i galvanisert utførelse, innvendig isolert i fire sider med lydabsorbent i polyester. Anslutningen har EPDM gummipakning.

Lenker
Min side