Til toppen

Filter

Det å bytte filter er å investere i et bedre inneklima

Hvorfor er det så viktig å bytte filter?

Selve filteret inneholder ingen skadelige stoffer, men dersom filteret er blitt nedsmusset kan det inneholde ubehagelige og skadelige partikler. Filteret renser inneluften ved å fjerne skadelig støv som pollen, bakterier og andre organiske og uorganiske materialer.

Et nytt filter bidrar også til at fukt fjernes lettere fra våtrommet og risikoen for bakterier reduseres. Filter har begrenset levetid og det er derfor viktig å bytte filter i ventilasjonsaggregatet når det er nedsmusset. Med riktig luftfilter vil ventilasjonsaggregatet fungere på best mulig måte, samt sikre en hygienisk og effektiv drift.

Luften er for alle, men den er ikke lik for alle
Selv om filter fra andre merker har samme mål og ser ganske like ut, så har de ikke de samme egenskapene. De fleste partiklene som er i uteluften er veldig små, men det er de partiklene som er mest skadelige for helsen vår.

Tilluften i boligens ventilasjon bruker Flexit PM1-filter. Filter i PM1-klasse stopper over 50% av partikler og opptil 1 μm, dvs små partikler som virus, nanopartikler og bilgasser. Dessuten stopper det større partikler som bakterier, sopp og pollen.

Enkelt og smart med et filterabonnement
Med et filterabonnement får du automatisk tilsendt et filter hjem til deg og ditt ventilasjonsaggregat. Det er ingen bindingstid og du kan si opp avtalen når du vil. Send oss mail på post@staalprofil.no så setter vi opp et abonnement.

Velg originalt!

Med et originalt filter er du sikret at ventilasjonsanlegget vil fungere optimalt fordi filteret og anlegget er laget for å jobbe sammen.

Alle våre filtre er selvsagt Eurovent-sertifiserte og garantert å oppfylle filtreringsklassen som er merket på produktet. Vi minner også om at det nå blir innført en helt ny, og mye strengere filterstandard. Den kan du lese mer om her!

Husk: Det er store kvalitetsforskjeller på filtere. Det betyr at  reklamasjonsretten kan falle bort om du bruker et filter som ikke er originalt.