Skip to main content
Til toppen

EXVENT SVEA eAir E HØYRE 620m3/t

Produktnummer: 3221-219
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: st
inkl. mva.

SVEA

Pandion, Pelican, Pegasos – Exvents utvalg inkluderer et bredt utvalg av ventilasjonsaggregat som gir frisk, avkjølt luft til hjemmene. Men aldri før har slike luftmengder blitt komprimert til en så kompakt ramme. Det kan sies at Svea har samme effekt og energieffektivitet som Pelican, men en mye mindre størrelse.

Liten men tøff

 

Exvent Svea kan monteres på vegg eller tak. Det er en utmerket løsning for moderne boligventilasjon på grunn av sin størrelse og ytelse. Den kompakte størrelsen betyr imidlertid ikke at egenskapene er færre – Svea har en roterende varmeveksler, et 800 W ettervarmebatteri og energieffektive DC-vifter.

 

Kjøling på toppen av alt annet

Exvent Svea er et veldig effektivt ventilasjonsaggregat i sin størrelses, men vi kom opp med en måte å gjøre den enda bedre på. Svea er designet for å være modulbasert slik at en radiatormodul kan plasseres på toppen av ventilasjonsaggregatet etter behov. Modulen kan inkludere en fordamperbatteri, vannvarmebatteri eller vannkjølebatteri. Modulen øker kun høyden på enheten og kan ettermonteres.

Kanaltilkoblinger

Svea er tilgjengelig med en høyregående kanaltilkoblingslayout.

Lenker
Min side