Skip to main content
Til toppen

Compact P Nordic, Sval/Sol, EK CTS 602 HMI

Produktnummer: 3119-001
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: st
inkl. mva.

Nilan Compact P Nordic CTS 602 HMI

Compact P er et multiaggregat med flere funksjoner samlet i én kompakt installasjon egnet for litt mindre boliger med et ventilasjonsbehov på opptil 275 m3/h. Compact P ventilerer boligen samt produserer varmtvann. I tillegg til det kan anlegget sammenbygges med en jord- eller uteluftvarmepumpe som er fullt ut integrert i Compact P kabinettet.

Nilan Compact P Nordic CTS 602 HMI er spesielt utviklet til det norske markedet. Nordic aggregatet er derfor utstyrt med en rustfast beholder for å kunne håndtere den norske vannkvaliteten. Den har også et innebygget forvarmebatteri til oppvarming av uteluften i årets kalde perioder. Denne oppvarmingen beskytter anlegget mot blant annet tilisning som kan oppstå grunnet kondens i motstrømsveksleren. 

Noen store fordeler ved å samle disse funksjonene i én installasjon er at man sparer mye plass på teknisk rom, at de styringsmessig jobber sammen og dermed gir mulighet for optimalisert energiforbruk og altså samlet energisparing.
 

Luftmengde (se prosjekteringsdata for SEL/SFP verdi)

Min : 50 m3/h
Max : 275 m3/h

Compact P Nordic er en ventilasjons-/og varmeløsning som kombinerer ventilasjon, varmegjenvinning og produksjon av varmtvann. Dermed sikres en konstant utskiftning av luften i huset, hvor støv, lukt og fukt skiftes ut med et behagelig og sunt inneklima. Når det er varmere i huset enn utenfor, blir det ledet kald luft direkte inn i huset via en bypass-funksjon.

Dersom det ønskes en totalløsning, som også varmer opp huset gjennom sentralvarmesystemet, er Compact P med uteluft eller jordvarmepumpe et meget godt valg.

Compact P Nordic er dessuten, som et av få kompaktanlegg i verden, passivhus sertifisert takket være dens høye effektivitetsnivå.

Lenker
Min side